خاکی صدیق: ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۱۴۰۰ ساماندهی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۹۶۲۸
در همه مقاطع تحصیلی؛

خاکی صدیق: ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۱۴۰۰ ساماندهی می‌شود

معاون آموزشی وزارت علوم از ساماندهی ظرفیت پذیرش دانشجو و مدل جدید پذیرش دانشجو برای همه مقاطع تحصیلی در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

خاکی صدیق: ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۱۴۰۰ ساماندهی می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم گفت: آموزش تمام زمینه‌های تخصصی مورد نیاز کشور در دانشگاه‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه تنظیم ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها از اولویت وزارت علوم در سال ۱۴۰۰ است، افزود: برای ترم آینده و مهر ۱۴۰۰ بحث ظرفیت‌ها و یک مقداری تنظیم ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها مطرح است.

معاون آموزشی وزیرعلوم با اشاره به ساماندهی ظرفیت پذیرش دانشجو در همه مقاطع تحصیلی و مدل جدید پذیرش دانشجو برای همه مقاطع تحصیلی اظهار کرد: این تنظیم پذیرش در همه مقاطع تحصیلی اجرا خواهد شد تا مقداری پذیرش‌ها قاعده‌مند شود.

وی به مدل پیشنهادی تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو اشاره کرد و گفت: در مدل کنونی تخصیص ظرفیت پذیرش دانشجو در هر رشته دارای مجوز، مستقل از تعداد و رتبه اعضای هیئت علمی متخصص مرتبط با رشته مذکور است.

معاون آموزش وزارت علوم با اشاره به ویژگی‌های مدل پیشنهادی تخصیص ظرفیت دانشجو خاطرنشان کرد: تخصیص ظرفیت «بر اساس بودجه دولتی و شهریه‌پرداز» در هر مقطع تحصیلی به کل دانشگاه و یا مؤسسه آموزش‌‍‌‌‌عالی و بر اساس تعداد و رتبه اعضای هیئت علمی، تخصیص ظرفیت کل مؤسسه با توجه به تعداد اعضا هیئت علمی صورت می‌پذیرد. در این فرایند، تخصیص ظرفیت تقاضا محور تقویت می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار